top of page

OVER ONS


Wij vinden het mooi om te zien hoe mensen hun persoonlijkheid tonen, zichzelf ontwikkelen en ongehinderd plezier kunnen maken tijdens de dansoefeningen. 

PIET ZIEL
Mijn thema’s zijn: innerlijke rust, creativiteit, sprankeling en daadkracht. 

Wat ik voel en denk, daar sta ik voor. Sinds april 2009 geef ik samen met Carolien, wekelijkse biodanza-vivencia‘s. In het dagelijks leven ben ik landschapsarchitect en stedenbouwkundige. Ik gebruik mijn creativiteit om samen met vakgenoten, collega’s, bewoners en ondernemers steden en landschappen in te richten. In mijn werk helpt de Biodanza bij het waarderen van de veelkleurigheid van mensen en het benutten van ieders denkkracht en betrokkenheid. 

Ik ben getrouwd met Carolien. Onze werkverdeling is dat ik verantwoordelijk ben voor de vivencia‘s en Carolien de organisatie voor haar rekening neemt en assisteert in de vivencia’s.

Sinds 2002 hebben wij samen en afzonderlijk trainingen gevolgd op het gebied van lichaamswerk, theatrale dans, mentale coaching, management, pedagogiek en zelfbezinning. In de Biodanza is dit de laatste jaren samengekomen. 

 

De opleiding voor biodanzadocent hebben wij gevolgd bij Antoinette Lorraine en Robert de Jong. Piet is in 2010 afgestudeerd als gecertificeerd IBF biodanzadocent. Bij diverse buitenlandse docenten hebben we lessen genoten, onder meer bij Rolando Toro Acuna, Antonio Scarpe en Hélène-Jeanne Levy Benseft.
 

CAROLIEN ZIEL

Mijn thema’s zijn: enthousiasme, humor, zorgvuldigheid en pedagogische kracht

We hebben ondertussen samen meer dan 500 vivencia ’s gegeven en dat geeft mij veel verbinding en contact met elkaar en de deelnemers. Tot voor kort was ik docent op een middelbare school. Nu besteed ik veel energie als kynologisch gedragstherapeut met een eigen gedragspraktijk (zie www.dogharmony.nl). Wij hebben een volwassen zoon en dochter. Muziek, dans en beweging is onze passie.

bottom of page