top of page

Burnout-preventie basistraining. 

“Dans je fit en spreek je uit”.

In dansstudio combikubus Oosterbracht 4j.

Door Piet Ziel

 

 

 

 

Beweging op muziek

Lichaamsexpressie

Zingeving en gesprek

 

Een uurtje waar je beter van wordt. Je leert ontspannen door muziek en beweegt zonder vaste pasjes. De training lucht je op, geeft plezier en nodigt uit om te bewegen.

Als je overbelasting voelt is het aan te raden om te doen.

 

Persoonlijke sessies. Maak een afspraak met Piet 06 1110 1216

 

Hoe kom je van een Burn-out af?

Burnout of uitputtende overspanning is een verschijnsel waar veel mensen mee kampen. Maar ook velen  hebben het achter de rug, ook ikzelf. Het ontstaat als je drang hebt je te bewijzen en daarmee een verhoogde inzet pleegt die voorbij je eigen behoeften gaat. We ontwijken dan conflicten en gaan verantwoordelijkheden uitstellen. Daarmee worden we een ander persoon dat de oorzaak gaat ontkennen. We trekken ons steeds meer terug en gedragen ons anders en voelen ons steeds minder trots. Worden leeg, somber en futloos.

Het is een bekende vicieuze cirkel. Toch is deze cirkel te doorbreken. Het gaat dan niet om grote daden, maar simpelweg door je gevoel enigszins uit te spreken en je lichaam mee te laten nemen door muziek en beweging. Je merkt dan dat alles lichter wordt en je geneigd raakt dat goede gevoel vaker op te zoeken.

 

Piet Ziel is opgeleid als gespreksleider bij het centrum voor Zelfbezinning, MBit Coach en is een ervaren Biodanzadocent. Hij werkt als stedenbouwkundige en landschapsarchitect.

www.biodanzapietziel.nl

drieluikIMG_0263 bijgewerkt.jpg
20180908_154818 (3).jpg
bottom of page